Vi vill stärka upp vår kommunikationsbyrå med en affärsdrivande projektledare till vårt kontor i Falun när en av våra projektledare går på föräldraledighet. Det är ett vikariat under ca 11 månader men vi är i en expansiv fas så ambitionen är att det övergår i en permanent tjänst.

Därför söker vi nu dig med några års erfarenhet av projektledning inom marknadskommunikation från antingen byrå eller beställarsida. Du får gärna vara en generalist, och bör ha grundläggande koll på varumärkesbyggande och kommunikationsstrategi i alla mediekanaler inklusive de digitala. Erfarenhet av att bygga relevant närvaro och driva kampanjer i sociala medier är en merit.

Som projektledare kommer kundvård naturligt för dig, och du kan snabbt sätta dig in i olika branschers och kunders kommunikationsbehov för att kunna hitta affärsnytta som våra kunder behöver, även bortom projektet. Du förväntas kunna utveckla och vårda våra befintliga kunder men ansvarar inte för nykundsbearbetning.

Självklart känner du dig hemma med tidplaner och god struktur, samtidigt som du har en ödmjuk, inlyssnande, transparent och rak ledarstil. Rätt saker mäts och följs upp, och kollegor tycker om att prestera i dina team.

Panang Kommunikation är en av Dalarnas största byråer, och i framkant när det gäller digital kommunikation. Vi hjälper våra kunder med allt från strategi till genomförande inom varumärkesarbete, formgivning, webbutveckling och digital marknadsföring.

Med en tydlig hälsoprofil och förmåner såsom flexibla arbetstider och livsvård, sitter vi i ljusa lokaler i centrala Falun. Självklart erbjuder vi en hälsosam och utvecklande arbetsmiljö, arbetsdator och mobiltelefon.

Vi ser gärna att du kan börja hos oss från januari 2021 så du får en bra introduktion och tid att träffa kunderna tillsammans med vår projektledare innan du tar helt eget ansvar.

Vi försöker minimera bilåkandet så B-körkort är en fördel men inget absolut krav.

Läs mer om oss på panang.se och ansök till info@panang.se med personligt brev och CV innehållande referenser och löneanspråk. Frågor om tjänsten besvaras av vår VD Magnus som du når på magnus@panang.se eller 023-70 55 53. Vi hörs!

Psst! Vi söker även en digital kommunikatör!