datorer och kod

Panang Kommunikation är en av Dalarnas största kommunikationsbyråer. I centralt belägna lokaler på Åsgatan i Falun hjälper vi kunder över hela landet med allt från strategisk kommunikation och varumärkesarbete till formgivning, content marketing och digitala tjänster.

Webb och digitala medier är en stor och växande del av vår verksamhet, och nu behöver vi förstärka vårt webbteam med ytterligare en PHP-utvecklare på heltid. Vi söker dig som vill jobba med ditt största intresse, som vill ha ett arbete där du gör en faktisk skillnad och en arbetsplats där dina åsikter räknas och värdesätts.

Du får

ett varierande arbete i ett växande företag där du ena månaden strukturerar och kodar ett intranät, för att veckan därpå bygga en responsiv webbplats med interaktiva JS-element eller omvandla en PSD till ett fungerande WP-tema. En del kundkontakt blir det självklart också.

Vi jobbar hårt för att trivas och må bra, bland annat genom tre medarbetarsamtal per år, priser till de som förbättrar företaget, friskvårdspoäng som kan bytas mot extra lediga dagar, gemensamma träningsluncher två ggr i veckan, föreläsningar och mycket mer. Självklart kör vi med flex, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, Googla oss gärna.

Du är

en ansvarsfull och noggrann person som ser att detaljerna är lika viktiga att behärska som den större förståelsen för hur system håller ihop och fungerar. Utbildning är meriterande men inget krav, viktigast är att du brinner för det du gör, kan ta egna initiativ och vill utvecklas i din roll både kunskapsmässigt och karriärmässigt.

Det är viktigt att du kan arbeta tillsammans med designers och andra utvecklare, men det kommer också finnas projekt där du har eget ansvar. Vi ställer höga krav, men du har full frihet att lösa uppgifterna på bästa sätt så länge du levererar kvalitet i tid, och bryr dig om kollegor och kunder på riktigt.

Du kan

arbeta självständigt som del av en grupp,
HTML, CSS och JavaScript,
Objektorienterad PHP,
Bygga WordPressteman och –funktioner,
MySQL

Det skadar inte om du också kan

Linux-servrar,
Något större PHP-framework, t.ex. Laravel,
Andra verktyg som gör våra vardag lite lättare, som Git, Gulp och Composer,
och självklart är det ett plus om du kan fler språk än PHP.

Du ansöker med CV, personligt brev, löneanspråk och exempel på kod du skrivit, till jobb@panang.se.

Frågor om tjänsten kan besvaras av vår VD Krister (krister@panang.se), eller våra utvecklare Fredric (fredric@panang.se) samt Jens (jens@panang.se). Intervjuer sker löpande, men vi har ingen tidspress och hittar hellre rätt person (även om du har uppsägningstid eller behöver flytta hit) än att det går fort.