Är du nyfiken på hur ditt företag blir mer framgångsrikt på nätet? Då ska du passa på att anmäla dig till Digitalakademins kostnadsfria seminarier om fördelarna med närvaro online och hur du bäst kan utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Digitalakademin är ett samarbete mellan Google och Almi, och dess syfte är att hjälpa små och medelstora företag att växa med hjälp av internet. Med kostnadsfria utbildningar, både online och fysiska, hjälper de dig att vässa dina webbkunskaper och stärka ditt företag. Vem som helst kan ta hjälp av Digitalakademins experter, oavsett kunskapsnivå, mål och bakgrund.

Experterna är de som håller i Digitalakademins kurser och seminarier, och deras meste föreläsare är ingen mindre än vår egen digitala strateg Jonas Grenfeldt. Panang är som en av få byråer i Sverige certifierad Google Partner, vilket innebär att vi genom löpande utbildning och tester har de senaste kunskaperna om Googles annonsverktyg AdWords. Vi vet med andra ord väldigt mycket om annonsering online, hur du driver trafik till din webbplats och hur du får fler kunder.

Mobiltelefon med Digitalakademins webbplats, i bakgrunden en föreläsning med Digitalakademin

Med sin stora erfarenhet kring dessa bitar är Jonas en fantastisk resurs i Digitalakademin, och vill du ta del av Jonas kunskaper – helt gratis – kan du anmäla dig till en eller flera av de föreläsningar som han kommer att hålla om ämnet. Detta sker i Borlänge med start den 17 april. Totalt blir det fyra kurstillfällen, och du bestämmer själv om du vill anmäla dig till alla fyra eller bara det som låter mest intressant för dig.

17 april: ”Online närvaro
24 april: ”Få fler kunder
2 maj: ”Driv trafik till din hemsida
8 maj: ”Implementering och utveckling

Klicka på den eller de föreläsningar du är intresserad av för att läsa mer och anmäla dig. Platsen är Teknikdalen i Borlänge och varje utbildningstillfälle pågår mellan klockan 13-17. Tänk på att det är ett begränsat antal platser.

Vill du ha hjälp direkt från oss är du förstås alltid välkommen att höra av dig!