Inlägg i "Tips & guider":

I den här kategorin samlar vi inlägg som vi tror att du kan ha nytta av. Goda råd blandas med praktiska guider och den gemensamma nämnaren är att du kan ha nytta av den kunskap som finns samlad i Tips & Guider när du ska arbeta med kodning, design, seo, text och digital marknadsföring. Kontakta oss gärna om du vill att vi skriver en guide om något speciellt område, eller ett problem vi kan hjälpa till att lösa. Kanske har du rentav kunskap som du själv vill dela med dig av? Hör av dig!ROI_small-245x165

Så mäter du ROI på sociala medier

21 februari, 2017 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Som kommunikationsbyrå så pratar vi gärna om vikten av närvaro på sociala medier. Vi brukar vara snabba på att rekommendera våra kunder att ge sig ut på den digitala arenan och vi hyllar Facebook som marknadsföringskanal i de allra flesta avseenden.


Uppdatera_small

5 tips på hur du håller dina sociala medier uppdaterade

7 februari, 2017 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Att skapa en Facebooksida, ett Twitterkonto eller ett Instagramkonto för sitt företag kan de flesta hantera idag. Samtliga sociala plattformar har användarvänliga gränssnitt som guidar en igenom processen. Men för många företagare stannar det ofta upp därefter, och kvar blir en sida som ligger och skvalpar där ute på nätet, intetsägande, tyst och passiv.


social

Därför är din närvaro i sociala medier viktig

3 februari, 2017 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Det är lördag kväll och du har bänkat dig framför tv:n för att äntligen se den där efterlängtade matchen som du har laddat för hela veckan. På vardagsrumsbordet har du byggt upp en buffé av godsaker. Du har tagit en dusch, hoppat i ett par bekväma byxor och en t-shirt, slagit dig ner i soffan och slår på tvn och .. Ingenting.


Faluflytt_small 245x165

5 skäl att flytta till Falun

2 februari, 2017 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Att man inte bor i Falun idag är inte skäl nog att inte söka jobb hos oss på Panang Kommunikation anser vi. Bara i vår nuvarande personal så är vi 6 st personer som i vuxen ålder har flyttat in till länet av blandade skäl. För vissa har det börjat med studier, för andra var det arbetsmarknaden som lockade – och för några var det Amors pilar som sköt norröver i landet.  


fem vanliga missar webbdesign

5 vanliga designmissar på din webbplats

26 augusti, 2016 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Att designa en webbplats involverar många olika steg som ska tänkas igenom, analyseras, struktureras och genomföras på ett bra sätt för att din hemsida ska väcka kundens intresse, erbjuda en lösning som matchar deras behov och lotsa dem mot ett medvetet köp. Att anlita en digital designer för att lösa detta enigma är därför att rekommendera i första hand.


Panangs Blogg

Undrar du, i likhet med tiotusentals (eller något sådant) andra, vad som händer här på vår kommunikationsbyrå i Falun? Fascineras du, liksom tusen och åter tusen (på ett ungefär) av vad vi gör, tycker och tänker om dagarna?


Då är Bloggen för dig. Här delar vi nämligen med oss av lite av det som händer på Panang, men vi stannar förstås inte där utan berättar också om hur det går för våra kunder, vad som sker i branschen och vart vi tror att den är på väg.


På det stora hela är det mest en plats för lite allt möjligt. Det gemensamma för varje text vi skriver är dock att vi älskar när ni läser, reagerar, kommenterar och diskuterar. Prata med oss. Vi lovar att svara.

  • Panang Kommunikation AB
  • /
  • Åsgatan 59,   791 70 Falun
  • /
  • info@panang.se
  • /
  • © 2017