Inlägg i "Vi & våra kunder":

I kategorin Vi & Våra Kunder skriver vi om just – vi och våra kunder. Här publiceras inlägg om vad som händer på kontoret och i vår närhet, samtidigt som vi gärna delar med oss av kunduppdrag och annat roligt som vi får uppleva och vara med om som webbyrå.
Vi söker en erfaren projektledare

21 september, 2017 Av Jonas Grenfeldt  (0 st kommentarer)

Edit: tjänsten är nu tillsatt Vi växer vidare och vill stärka upp vår kommunikationsbyrå med en affärsdrivande projektledare till vårt kontor i Falun. Därför söker vi nu dig med några års erfarenhet av projektledning inom marknadskommunikation från antingen byrå eller beställarsida. Du får gärna vara en generalist, och bör ha grundläggande koll på varumärkesbyggande i alla mediekanaler inklusive de digitala. Som projektledare kommer kundvård naturligt för dig, och du kan snabbt sätta dig in i…


Emil Nilsén – Projektledare på Panang

26 juni, 2017 Av Patrik Björn  (0 st kommentarer)

Emil Nilsén Vad gör en Projektledare på Panang? Just nu är jag i slutet av processen att sätta mig in i hur byrån jobbar på olika plan för att kunna agera tillsammans med övriga för kundens bästa. Jag börjar så smått starta upp ett par egna projekt och det är riktigt häftigt att se hur det tuggar igång och hur bra våra olika utförare jobbar tillsammans. Vilken del av ditt arbete är roligast? Att få…


Nu växlar vi upp ytterligare!

6 juni, 2017 Av Jonas Grenfeldt  (0 st kommentarer)

Strategiska förändringar på Panang 1998 startade Krister Univox Marknadskommunikation. 2010 startade jag GFD Webbyrå. 2014 gick vi ihop och bildade Panang Kommunikation. En otroligt lyckad fusion, som snabbt gjorde hos till en digital helhetsbyrå med tung kompetens och leverans både i traditionell och digital marknadsföring.


panang pizzeria

Från livsvård till livsmedel – nu expanderar Panang!

31 mars, 2017 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Jonas Grenfeldt, VD på Panang Kommunikation, är känd för att ta fram revolutionerande och nytänkande idéer – särskilt inom företagande, HR och entreprenörskap. Nu offentliggörs hans senaste satsning, vilket tar honom från livsvård till livsmedel – och i skiftet mellan maj och juni slås dörrarna upp för Panang Pizzeria, ”den nytänkande pizzerian”.


lisa_startsida

Lisa – Projektledare på Panang

16 mars, 2017 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Lisa Staffas Vad gör en projektledare på Panang? Vi är de som ”håller ihop” alla våra projekt vi jobbar med. Vi tar hand om våra kunder och ser till att ge dem så bra service som möjligt, samtidigt som vi är länken till resten av gänget som är specialister inom sina respektive områden. Vi projektledare är sådana där som kan lite om mycket, typ.


Panangs Blogg

Undrar du, i likhet med tiotusentals (eller något sådant) andra, vad som händer här på vår kommunikationsbyrå i Falun? Fascineras du, liksom tusen och åter tusen (på ett ungefär) av vad vi gör, tycker och tänker om dagarna?


Då är Bloggen för dig. Här delar vi nämligen med oss av lite av det som händer på Panang, men vi stannar förstås inte där utan berättar också om hur det går för våra kunder, vad som sker i branschen och vart vi tror att den är på väg.


På det stora hela är det mest en plats för lite allt möjligt. Det gemensamma för varje text vi skriver är dock att vi älskar när ni läser, reagerar, kommenterar och diskuterar. Prata med oss. Vi lovar att svara.

  • Panang Kommunikation AB
  • /
  • Åsgatan 59,   791 70 Falun
  • /
  • info@panang.se
  • /
  • © 2017