Emil Nilsén – Projektledare på Panang

26 juni, 2017 Av Patrik Björn - Kommentarer (0)

Emil Nilsén

Vad gör en Projektledare på Panang?
Just nu är jag i slutet av processen att sätta mig in i hur byrån jobbar på olika plan för att kunna agera tillsammans med övriga för kundens bästa. Jag börjar så smått starta upp ett par egna projekt och det är riktigt häftigt att se hur det tuggar igång och hur bra våra olika utförare jobbar tillsammans.

Vilken del av ditt arbete är roligast?
Att få snudda vid många olika arbetsuppgifter där jag hela tiden jobbar med folk som kan mycket mer än mig. Jag lär mig nya fräna saker varje dag. Om mina kollegor, om byrån, om branschen och om mig själv.

Hur hamnade du här, vad har du för bakgrund?
Min bakgrund bär en stark doft av ishall. Jag är uppvuxen runt, på och av Leksands IF och har varit aktiv i föreningen på läktarna sedan barnsben och på kansli och styrelserum de senaste tio åren. Jag lämnade för att starta eget för två år sedan men hamnade av olika anledningar på kansliet som konsult igen för lite drygt ett år sedan. Redan då hade jag pratat flera gånger med Jonas och Krister om att ansluta mig till Panang och i våras föll allt på plats och jag sa hej då till den operativa delen av mitt LIF-engagemang. Jag har dock kvar min styrelseplats med ytterligare en säsongs mandat. Vid sidan av detta har jag drivit eget företag med alltifrån föreläsningar om att leva med adhd till musikquiz och en del grafisk kommunikation.

Beskriv Panang som arbetsplats
En brokig och hjärtlig skara människor som alla besitter stor kunskap inom respektive specialområde sammansatta i en grymt fin lokal. Jag är glad varje gång jag och rallysaaben dundrar in i Falun för ytterligare en arbetsdag.

Om du var ett grönt energialternativ, vilket skulle det vara – och varför?
Kärnkraft generation fyra. Samma höga energi som tidigare versioner av mig själv, men i en smidigare och säkrare förpackning som är lättare att hantera för både mig själv och andra.

Arkiverad i: Vi & våra kunder
Patrik Björn

Patrik Björn Skribent Patrik Björn är skribent på Panang. Med ett förflutet som journalist, skribent och kommunikatör kommer hans vassa penna och språkpolisiära insatser väl till pass när vi skapar allt från webbcopy till kundtidningar.

0 kommentarer till inlägget

Posta en kommentar

Panangs Blogg

Undrar du, i likhet med tiotusentals (eller något sådant) andra, vad som händer här på vår kommunikationsbyrå i Falun? Fascineras du, liksom tusen och åter tusen (på ett ungefär) av vad vi gör, tycker och tänker om dagarna?


Då är Bloggen för dig. Här delar vi nämligen med oss av lite av det som händer på Panang, men vi stannar förstås inte där utan berättar också om hur det går för våra kunder, vad som sker i branschen och vart vi tror att den är på väg.


På det stora hela är det mest en plats för lite allt möjligt. Det gemensamma för varje text vi skriver är dock att vi älskar när ni läser, reagerar, kommenterar och diskuterar. Prata med oss. Vi lovar att svara.

  • Panang Kommunikation AB
  • /
  • Åsgatan 59,   791 70 Falun
  • /
  • info@panang.se
  • /
  • © 2017