multimediasignssuccessskypetwitterfacebookmail time-1smartphonecomputerlanguageinterfaceprofileprice-tagtimepenciltool-1learningtoolorder

Medarbetare

Panang Kommunikations medarbetare Alexander Backlund, Digital Designer

Alexander Backlund

Alexander är en tvättäkta musiker från Borlänge som började sin designbana redan i skolan när han startade ett band och bestämde sig för att själv designa logotyp, hemsida och skivomslag – och insåg hur roligt det var. Som digital designer på Panang hjälper Alexander våra kunder att ta fram smarta och snygga webbplatser som passar kundens behov och tilltalar rätt besökare. När han inte jobbar growlar han i Letters from the Colony.

Alexander Backlund

Digital designer

023-70 55 52

alexander@panang.se

Panang Kommunikations medarbetare Alvina Garpebring, Digital Designer

Alvina Garpebring

Alvina är vår nyfikna digitala designer som efter dagens första kaffekopp älskar att skapa, utveckla och förbättra. Hon är utbildad i informationsdesign och illustration, och trivs lika bra med design för digitala kanaler som för print. Med lång erfarenhet av visuell kommunikation och en säker känsla för färg och form skapar Alvina produkter anpassade för användaren. På fritiden pysslar hon gärna med barnen, lyfter tungt på gymmet eller tar ett långt löppass i naturen.

Alvina Garpebring

Digital designer

023-70 55 57

alvina@panang.se

Panang Kommunikations medarbetare Andreas Thunmarker, projektledare

Andreas Thunmarker

Andreas är en driven och kreativ D.I.Y:are och musiker med rötter i Sågmyra. Efter många år som aktiv i och runt kulturbranschen sökte han sig till byråvärlden. Som projektledare på Panang håller Andreas kontakt med kunder, lyssnar in deras behov och omsätter det i produktion. Han älskar att möta människor som vill utveckla sin produkt, och bjuder gärna sina vänner på hemlagat.

Andreas Thunmarker

Projektledare

023-70 55 56

andreas@panang.se

Panang Kommunikations medarbetare Catarina Malm, Grafisk designer

Catarina Malm

Catarina är borlängebo sedan födseln och har lång och gedigen erfarenhet inom reklam, design och varumärkesprofilering. Genom att på ett omsorgsfullt sätt ringa in kundens behov skapar hon hållbara koncept med själ och hjärta i. Att tänka konceptuellt gör livet både lättare och framförallt roligare, enligt Catarina. En frilufsare som gärna befinner sig antingen i eller på Runn, ja när hon inte volontärarbetar förstås. Träning och tävling i olika former, det är hennes melodi det.

Catarina Malm

Grafisk Designer

023-70 55 57

catarina@panang.se

Panang Kommunikations medarbetare Cecilia Hagen Nilsson, Art Director/Projektledare

Cecilia Hagen-Nilsson

Cecilia har alltid haft bild som sitt stora intresse och har lång erfarenhet av reklam-, tidnings- och kommunikationsbranschen. Som grafisk designer och projektledare på Panang tar hon fram koncept och formger allt från böcker och kundtidningar till årsredovisningar, grafiska profilprogram och annonskampanjer. Cecilia är utomordentligt driven och kunnig, har alltid kundens bästa för ögonen och älskar att njuta av såväl soliga stränder som snötyngda skogar.

Cecilia Hagen-Nilsson

AD & Projektledare

023-70 55 58

cecilia@panang.se

Panang Kommunikations medarbetare Elsa Wiliow, Produktionsledare

Elsa Wiliow

Elsa driver eget som fotograf,  är utbildad eCommerce Manager och har varit vår digitala designer i flera år. Som produktionsledare på Panang är hon nu spindeln i nätet som underlättar för såväl kunder som medarbetare att hitta lösningar, skapa bra produkter och utvecklas. Elsa ser till att saker blir gjorda helt enkelt, och har alltid kundnöjdhet som sitt fokus. Vid arbetsdagens slut myser hon gärna till det med att renovera ett spröjsat gammalt fönster till doften av linolja.

Elsa Wiliow

Produktionsledare

023-70 55 59

elsa@panang.se

Panang Kommunikations medarbetare Emil Nilsén

Emil Nilsén

Emil är Panangs byråchef som i sin roll hjälper såväl kunder som medarbetare att trivas och utvecklas. Han brinner för att hitta kloka lösningar och strävar efter ständig förbättring. Emil är uppvuxen runt Leksands IF där han hållit till såväl på läktaren som i styrelserummet. Han har också sysslat en del med föreläsningar. Förutom kärleken till hockeyn gillar Emil familjen och huset i Djura, matlagning och att träffa nya människor.

Emil Nilsén

Byråchef

023-70 55 54

emil@panang.se

Panang Kommunikations medarbetare Fredric Lövefors, Utvecklare

Fredric Lövefors

Fredric kommer från Linköping och är kock i grunden, men skolade om sig för att kunna arbeta med sitt intresse för webb. Som en av Panangs fantastiska utvecklare hjälper han våra kunder med stort och smått, och bygger användarvänliga webbplatser som skapar värde och passar kundens behov. När Fredric inte jobbar tittar han gärna på fotboll och ger sig ut med skidor eller kajak då och då.

Fredric Lövefors

Utvecklare

023-70 55 52

fredric@panang.se

Panang Kommunikations medarbetare Jens Nilsson, Utvecklare

Jens Nilsson

Jens är uppvuxen i Mora och har pluggat webb på yrkeshögskola. Efter några år av jobb i södra Sverige saknade han snötyngda barrträd och vände hemåt, och som en av Panangs fenomenala utvecklare är han i sitt rätta element. På dagarna gör Jens underverk när han skapar användarvänliga och attraktiva webbplatser åt våra kunder, och på sin lediga tid gillar han friluftsliv i allmänhet och längdskidåkning i synnerhet.

Jens Nilsson

Utvecklare

023-70 55 52

jens@panang.se

Panang Kommunikations medarbetare Jonas Grenfeldt, Digital strateg

Jonas Grenfeldt

Jonas är digital strateg och flyttade från Stockholm till Dalarna för tio år sedan. Med en bakgrund inom försäljning och utbildning i digital marknadsföring hjälper han våra kunder att skapa en hållbar, digital närvaro. Han håller också föreläsningar och leder bland annat Digitalakademin i Dalarna och Gävleborg tillsammans med Almi och Google. När Jonas får vara sig själv för en stund så gillar han att baka bröd, brygga öl, paddla kajak och påta i trädgården.

Jonas Grenfeldt

Digital strateg

023-70 55 51

jonas@panang.se

Panang Kommunikations medarbetare Krister Persson, VD

Krister Persson

Krister är projektledare och varumärkesstrateg och har arbetat med det mesta inom marknadskommunikation. Med lång erfarenhet inom allt från företagsekonomi och datavetenskap, till grafisk formgivning och varumärken hjälper han våra kunder med både överblick och detaljer. Krister ser till att kunderna verkligen bygger det varumärke de vill och bör bygga. Privat är Krister ofta ute och cyklar, är händig med hammaren och fogsvansen, och åker gärna till Jämtlandsfjällen och drar en röding eller två.

Krister Persson

Varumärkesstrateg & Projektledare

023-70 55 55

krister@panang.se

Magnus Björklund

Magnus är en erfaren företagsledare med erfarenhet från så skilda branscher som skor, tillgänglighetsanpassning och kraftkablar. Det har gett honom stor förståelse för våra kunders affär och hur vi kan arbeta för att leverera värde. Han har verkat både som anställd i miljardkoncerner och som entreprenör. Fritiden tillbringas gärna i skogen tillsammans med familjen, eller på bandyläktaren där hjärtat slår för Falu BS.

Magnus Björklund

VD

023-70 55 53

magnus@panang.se

Panang Kommunikations medarbetare Victor Bergström, utvecklare/praktikant

Victor Bergström

Victor är utvecklare, vilket betyder att han gärna kodar hemsidor och arbetar med allt annat relaterat till webben. Efter att ha utbildat sig i Stockholm är han nu tillbaka där han har sina rötter, för att bevisa att Dalarna kan leverera webb i världsklass! Utöver att smattra tangentbord spelar han gitarr i diverse konstellationer, en passion som föddes ungefär samtidigt som Victor själv. Övrig tid är det friluftslivet som lockar mest!

Victor Bergström

Junior Utvecklare

023-70 55 52

victor@panang.se