multimediasignssuccessskypetwitterfacebookmail time-1smartphonecomputerlanguageinterfaceprofileprice-tagtimepenciltool-1learningtoolorderfilm-strip

Film, video & fotografering

TIPS: VILL DU SE VAD VI FAKTISKT GJORT, KOLLA IN KUNDCASE ELLER REFERENSER

En bild säger mer än 1000 ord, och en video visar 24 bildrutor i sekunden. Rörlig bild är ett effektivt medium för att på kort tid förmedla mycket information, och en bra film med ett tydligt syfte skapar värde och engagemang i flera sammanhang och kanaler. Oavsett om målet är att stärka varumärket, marknadsföra en produkt eller tjänst, eller bara att sprida information internt så är film ett alternativ att överväga.

Rörligt för olika kanaler

Att rörligt material blir mer och mer populärt har nog inte undgått någon. Fler och fler företag använder sig av exempelvis motion graphics, som enkelt förklarat är animationer där design, ljud och rörlig grafik samverkar för att skapa något som både är kostnadseffektivt och ger många möjligheter. För även om det kräver kunskap och erfarenhet att skapa motion graphics så är det ändå enklare än att göra en filmproduktion som kräver en inspelningsplats, ett crew, eventuella skådespelare och avancerad filmutrustning – och dessutom finns det inga fysiska begränsningar i animationens värld.

Men med det sagt kan ändå en traditionell reklamfilm vara precis det som lämpar sig bäst för ett visst varumärke. Allt handlar om i vilka kanaler man ska synas, och på vilket sätt det är bäst att göra det.

Vi hjälper er med stort och smått

Vi på Panang gör inga långfilmer, men vi kan hjälpa er med allt från motion graphics och reklamfilmer till reportage, storyboards och manusarbete. Beroende på uppdrag gör vi en avvägning ifall vi tar oss an uppdraget in-house, eller om det är en så pass stor produktion att vi behöver anlita specialister till vår hjälp. Vi samarbetar med flera lokala produktionsbyråer och frilansare för att kunna erbjuda en prisvärd lösning även vid större produktioner.

Företagsfotografering

Även när det gäller stillbild finns vi här för er. Vi hjälper er med företagsfotograferingar till presentationer, webbplats, tryckmaterial och andra kanaler där ni vill visa upp ert företag och varumärke. Enklare fotograferingar gör vi in-house, och vid större produktioner samarbetar vi med duktiga underleverantörer.

Företagsfotografering handlar om att hitta er känsla, den som ni vill sända ut med ert varumärke och förmedla till potentiella kunder. Det kan vara allt från medarbetarbilder till att visa upp er och hur ni jobbar, i rörelse på ert kontor eller arbetsplats. Behöver ni porträttfotografering av de anställda till er webbplats? Eller vill ni kanske bygga upp en bildbank med interna bilder som kan användas i allt från reklam och presentationer till sociala medier och bloggar?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med film och fotografering!

Exempelbilder på våra medarbetare tagna av fotograf på Panang.