Vi vet. Det råder inte direkt brist på seminarier att gå på, TED talks att streama, utbildningar och konferenser. För att ta sig tid, och prioritera bort de vanliga arbetsuppgifterna, måste du känna att det verkligen kommer att ge något. Något att ta med sig hem, in i den egna verksamheten, något som gör skillnad.

24 oktober vill vi bjuda in dig till en frukostföreläsning här på Panang. Den är kostnadsfri, antalet platser är begränsat och vi bjuder på frukost, kunskap och diskussioner. Men vad ska den handla om? undrar du. Det är upp till dig.

Vad ni tycker är viktigt för oss. Tillsammans får ni rösta fram vilket ämne som är mest relevant för er och vår digitala strateg Jonas Grenfeldt djupdyker i något av följande:

Vad vill du lära dig mer om?

  • Marknadsföring 2019 - vad ska vi satsa på? (53%, 17 Votes)
  • Allmän digital trendspaning - vad kommer ske i samhället kommande år? (25%, 8 Votes)
  • Vad händer imorgon? - En övning i strategisk framtidsspaning (13%, 4 Votes)
  • Googles tjänster och möjligheter (6%, 2 Votes)
  • Nya affärsmöjligheter i och med digitaliseringen (3%, 1 Votes)

Total Voters: 32

Loading ... Loading ...

Jonas kan ni också höra i P4 Dalarna på måndagsmorgnar när han håller i Digikollen. Han är också Sveriges meste föreläsare i Digitalakademin som arrangeras av Google och Almi Företagspartner.

Om en vecka sammanställer vi rösterna och skickar ut en inbjudan till en frukostföreläsning den 24 oktober på det mest önskade ämnet. Tror du inte att du finns på vår maillista? Skriv en kommentar här nedanför så ser vi till att du inte missar något!

Ps. Reservera redan nu den 24 oktober kl 8.00-9.00 i din kalender Ds.