multimediasignssuccessskypetwitterfacebookmail time-1smartphonecomputerlanguageinterfaceprofileprice-tagtimepenciltool-1learningtoolorderfilm-strip

Bergkvist-Insjön AB

bergkvist-insjon.se

Uppdraget

+ Visa mer information

Bergkvist-Insjön AB är ett av Sveriges största familjeägda sågverksföretag. Huvuddelen av verksamheten finns vid sågverket i Insjön, med ett 150-tal anställda. Bergkvist-Insjön AB har världen som marknad och exporterar omkring 85% av produktionen till Asien. Visionen är att vara det ledande sågverksföretaget i Dalarna, och då måste man ha en toppmodern webbplats.

Det blev vårt uppdrag — att skapa det digitala ansiktet utåt mot kunder och skogsägare. Något som upplevdes modernt och högteknologiskt men samtidigt personligt. ”Ett familjeföretag i världen”. Stort fokus lades på kontaktsidan, och att det ska vara lätt att hitta rätt kontaktperson för sitt ärende oavsett om man är kund eller entreprenör — i Orsa som Osaka.”Att paketera ett familjeföretags över hundraåriga historia kräver känsla och förståelse för människor och kulturen i ett företag. Detta har Panang fångat på ett naturligt sätt och samtidigt hjälpt oss berätta om en så väl kraftfull teknisk evolution som den spännande och något unika marknadsresa bolaget har gjort från Insjön till Kina och Japan under den snart 100- åriga perioden.

I det proffsiga samarbetet med Panang har vi låtit människorna bakom företaget komma fram och beskrivit vikten av våra duktiga medarbetare där man tydligt kan ana att alla tillsammans skapar en kultur och arbetsmiljö i företaget som är spännande och trivsam.”
Per-Ragnar Bergkvist, Marknadschef/VVD

Webbplats

  • Ny webb till Bergkvist-Insjön AB gjord av Panang Kommunikation i Falun, Dalarna
  • Design av undersida på bergkvist-insjon.se
  • Design av medarbetarsida på bergkvist-insjon.se