multimediasignssuccessskypetwitterfacebookmail time-1smartphonecomputerlanguageinterfaceprofileprice-tagtimepenciltool-1learningtoolorderfilm-strip

Uppdraget

+ Visa mer information

Digitalakademin var ett samarbete mellan Panang Kommunikation, Almi och Google med syftet att hjälpa små och medelstora företag att växa med hjälp av internet. Med kostnadsfria utbildningar, både online och fysiska, hjälper Digitalakademin företag att vässa sina webbkunskaper och lyckas på nätet. Deras meste föreläsare är vår digitala strateg Jonas Grenfeldt, som utbildat ca 400 företagare i Falun, Borlänge, Gävle och Hudiksvall under fyra år.

Digitalakademin grundades för att stärka Sveriges digitala konkurrenskraft. Nya jobb skapas främst i små och medelstora företag, därför är det särskilt viktigt för jobbskapande och tillväxt i regionen att dessa företag kan möta den ökade konkurrensen på internationella marknader som den pågående digitaliseringen medför.

Panang är som en av få byråer i Sverige certifierad Google Partner, vilket innebär att vi genom löpande utbildning och tester har de senaste kunskaperna om Googles annonsverktyg AdWords. Med sin stora erfarenhet kring annonsering online, hur du driver trafik till din webbplats och hur du får fler kunder har Jonas varit en fantastisk resurs i Digitalakademin, och vi är stolta och glada över att Panang är en del av att hjälpa Sveriges företag att växa och bli mer framgångsrika samt att bidra till att skapa fler arbetstillfällen.

Digitalakademin föreläsningar

Jonas Grenfeldt, digital strateg på Panang, föreläser på Digitalakademin
  • Mobiltelefon med Digitalakademins webbplats, i bakgrunden en föreläsning med Digitalakademin
  • Jonas Grenfeldt, digital strateg på Panang, föreläser på Digitalakademin