multimediasignssuccessskypetwitterfacebookmail time-1smartphonecomputerlanguageinterfaceprofileprice-tagtimepenciltool-1learningtoolorderfilm-strip

Skärgårdsstiftelsen.se

skargardsstiftelsen.se

Uppdraget

+ Visa mer information

Skärgårdsstiftelsen äger och förvaltar cirka 12 procent av marken i Stockholms skärgård, fördelat på 40 områden mellan Örskär och Landsort. Genom att arrendera ut byggnader till drivna entreprenörer som i sin tur driver krogar, gästhamnar, vandrarhem och mycket annat, skapar stiftelsen förutsättningar för turism, friluftsliv och jobbskapande i skärgården. Den stöds av cirka 16 000 privatpersoner, organisationer och företag som är Skärgårdsstiftelsens vänner.

Vi har hjälpt Skärgårdsstiftelsen med webbutveckling under flera år, både vad gäller den huvudsakliga webbplatsen och olika kampanjwebbar. Därtill har vi bistått i val av hosting- och betaltjänstleverantör, byggt intranät och skapat unika funktioner i webbplatsens backend.

Webbplats

Responsiv webbsida för Skärgårdsstiftelsen, av Panang Kommunikation AB i Falun, Dalarna
  • Ny webb till Skärgårdsstiftelsen gjord av Panang Kommunikation i Falun, Dalarna

Engelsk webbplats

Stockholms skärgård drar till sig många turister och för att tillmötesgå dessa med bra information om alla områden, faciliteter och aktiviteter var Skärgårdsstiftelsen i behov av en engelsk webbplats.

Vi hjälpte dem klona sin befintliga webbplats och gjorde stor del av innehåll- och översättningsarbetet.

  • Engelsk webbplats till Skärgårdsstiftelsen gjord av Panang Kommunikation i Falun, Dalarna