Edit: tjänsten är nu tillsatt

Vi växer vidare och vill stärka upp vår kommunikationsbyrå med en affärsdrivande projektledare till vårt kontor i Falun. Därför söker vi nu dig med några års erfarenhet av projektledning inom marknadskommunikation från antingen byrå eller beställarsida. Du får gärna vara en generalist, och bör ha grundläggande koll på varumärkesbyggande i alla mediekanaler inklusive de digitala.

Som projektledare kommer kundvård naturligt för dig, och du kan snabbt sätta dig in i olika branschers och kunders kommunikationsbehov för att kunna hitta affärsnytta som våra kunder behöver, även bortom projektet. Självklart känner du dig hemma med tidplaner och god struktur, samtidigt som du har en ödmjuk, inlyssnande, transparent och rak ledarstil. Rätt saker mäts och följs upp, och kollegor tycker om att prestera i dina team.

Panang Kommunikation är en av Dalarnas största byråer, och i framkant när det gäller digital kommunikation. Vi hjälper våra kunder med allt från strategi till genomförande inom varumärkesarbete, formgivning, webbutveckling och digital marknadsföring.

Med en innovativ hälsoprofil och generösa förmåner såsom flexibla arbetstider och livsvård, sitter vi i ljusa lokaler i centrala Falun. Självklart erbjuder vi en hälsosam och utvecklande arbetsmiljö, arbetsdator och mobiltelefon. Det finns goda möjligheter att påverka sin egen utveckling mot större ansvar och vi söker dig som vill bli en framtida nyckelspelare i organisationen (vi tänkte nämligen förändra hur branschen ser på bland annat hierarkier, livsbalans och affärsmodeller).

Vi försöker minimera bilåkandet men B-körkort är ett krav.

Läs mer om oss på panang.se och ansök till jobb@panang.se med personligt brev och CV innehållande referenser och löneanspråk.