multimediasignssuccessskypetwitterfacebookmail time-1smartphonecomputerlanguageinterfaceprofileprice-tagtimepenciltool-1learningtoolorderfilm-strip

Våra tjänster är inte bara tjänster

Vi slutar aldrig att bry oss om våra kunder. Därför är våra tjänster också lätta att anpassa till varje tillfälle. Ett arbetssätt och en affärsidé som vi är stolta över. Panang kan erbjuda breda lösningar, samtidigt som det finns ett djup i varje specifik tjänst.

Så hur kan vi hjälpa er?

Med det lilla
Det lilla är den brådskande beställningen, det korta handhavandet, den snabba pucken. Beroende på arbetsbelastning varierar våra möjligheter till att ta dessa uppdrag med några dagars eller timmars deadline, men vår styrka ligger i vår snabbhet. Vi ser helt enkelt till att jobbet blir gjort. Det lilla uppdraget är precis lika viktig som allt annat vi gör här på Panang – vi förstår att det lilla är en del av det stora.

Med det stora
Stora, mer omfattande projekt som sträcker sig över längre tid kräver en annan form av långsiktighet och tillit. Det kan vara en övergripande strategisk kommunikationsplan som efterfrågas, eller kanske införlivandet av digital marknadsföring i ert nuvarande varumärkesarbete. Dessa projekt, beroende på dess uppdragsbeskrivning, berör mer eller mindre varje arbetsgrupp på Panang. Ni kommer att ha en grupp mycket duktiga medarbetare som ser till att arbetet blir gjort, med en huvudsaklig kontaktperson. En person och en byrå för all er kommunikation, helt enkelt.

…eller en medelväg?
Ibland vet man inte riktigt vad man behöver. Man vet bara att något behöver hända. Det kan vara något så enkelt som att nyhetsbrevet har börjat tappa prenumeranter, eller något så stort som att företagets utveckling har gjort att ni behöver se över er ursprungliga strategi och mission.

Oavsett behov eller situation kan vi hjälpa er att komma igång med rätt saker på rätt sätt, för vet man inte vart man ska så leder ju ingen väg rätt.

Låter det bra? Hör av dig, så berättar vi gärna mer!

Pallar du inte läsa detta? Ställ oss en fråga istället!