Byrå_small

Därför ska du jobba på byrå

10 februari, 2017 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Att jobba på en byrå skiljer sig inte från att arbeta in-house när det handlar om att arbeta med kvalitet.  Du har fortfarande ett fokus på att förstå slutkunden, att kunna göra behovsanalyser, att målgruppsanpassa, trendspana och varumärkesanpassa all kommunikation. Skillnaden ligger kanske allra mest i variationen.

Arkiverad i: Vi & våra kunder

Uppdatera_small

5 tips på hur du håller dina sociala medier uppdaterade

7 februari, 2017 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Att skapa en Facebooksida, ett Twitterkonto eller ett Instagramkonto för sitt företag kan de flesta hantera idag. Samtliga sociala plattformar har användarvänliga gränssnitt som guidar en igenom processen. Men för många företagare stannar det ofta upp därefter, och kvar blir en sida som ligger och skvalpar där ute på nätet, intetsägande, tyst och passiv.

Arkiverad i: Tips & guider

social

Därför är din närvaro i sociala medier viktig

3 februari, 2017 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Det är lördag kväll och du har bänkat dig framför tv:n för att äntligen se den där efterlängtade matchen som du har laddat för hela veckan. På vardagsrumsbordet har du byggt upp en buffé av godsaker. Du har tagit en dusch, hoppat i ett par bekväma byxor och en t-shirt, slagit dig ner i soffan och slår på tvn och .. Ingenting.

Arkiverad i: Tips & guider

Faluflytt_small 245x165

5 skäl att flytta till Falun

2 februari, 2017 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Att man inte bor i Falun idag är inte skäl nog att inte söka jobb hos oss på Panang Kommunikation anser vi. Bara i vår nuvarande personal så är vi 6 st personer som i vuxen ålder har flyttat in till länet av blandade skäl. För vissa har det börjat med studier, för andra var det arbetsmarknaden som lockade – och för några var det Amors pilar som sköt norröver i landet.  

Arkiverad i: Tips & guider

enerco liten bild

Kundcase: Ny webbplats till Enerco

31 januari, 2017 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Enerco Group, ett företag sprunget ur GR Sanering som ingått i COOR-koncernen i många år, valde under 2015 att bryta sig loss och stå på egna ben. I samband med detta behövdes en ny webbplats som vi på Panang fick i uppdrag att lösa åt Enerco. Den 20:e januari släpptes Enercos nya webbplats, enerco.se.

Arkiverad i: Vi & våra kunder

Panangs Blogg

Undrar du, i likhet med tiotusentals (eller något sådant) andra, vad som händer här på vår kommunikationsbyrå i Falun? Fascineras du, liksom tusen och åter tusen (på ett ungefär) av vad vi gör, tycker och tänker om dagarna?


Då är Bloggen för dig. Här delar vi nämligen med oss av lite av det som händer på Panang, men vi stannar förstås inte där utan berättar också om hur det går för våra kunder, vad som sker i branschen och vart vi tror att den är på väg.


På det stora hela är det mest en plats för lite allt möjligt. Det gemensamma för varje text vi skriver är dock att vi älskar när ni läser, reagerar, kommenterar och diskuterar. Prata med oss. Vi lovar att svara.

  • Panang Kommunikation AB
  • /
  • Åsgatan 59,   791 70 Falun
  • /
  • info@panang.se
  • /
  • © 2017