Facebook Marketplace.

Facebook Marketplace på väg till Sverige

17 augusti, 2017 Av Joakim Feldt  (0 st kommentarer)

Genom åren har många IT-företag använt sig av en stor egen plattform för att på ett snabbt och enkelt sätt ta sig in på nya marknader, marknader som i vissa fall är nära besläktade med företagets kärnverksamhet, och i andra fall inte är det. Exempel på det förstnämnda är Microsofts sätt att använda Windows dominans för att popularisera Internet Explorer, där senare Google gjorde något liknande genom att utnyttja sin sökmotors dominans för att marknadsföra…

Arkiverad i: Trendspaning

Emil Nilsén – Projektledare på Panang

26 juni, 2017 Av Patrik Björn  (0 st kommentarer)

Emil Nilsén Vad gör en Projektledare på Panang? Just nu är jag i slutet av processen att sätta mig in i hur byrån jobbar på olika plan för att kunna agera tillsammans med övriga för kundens bästa. Jag börjar så smått starta upp ett par egna projekt och det är riktigt häftigt att se hur det tuggar igång och hur bra våra olika utförare jobbar tillsammans. Vilken del av ditt arbete är roligast? Att få…

Arkiverad i: Vi & våra kunder

Nu växlar vi upp ytterligare!

6 juni, 2017 Av Jonas Grenfeldt  (0 st kommentarer)

Strategiska förändringar på Panang 1998 startade Krister Univox Marknadskommunikation. 2010 startade jag GFD Webbyrå. 2014 gick vi ihop och bildade Panang Kommunikation. En otroligt lyckad fusion, som snabbt gjorde hos till en digital helhetsbyrå med tung kompetens och leverans både i traditionell och digital marknadsföring.

Arkiverad i: Vi & våra kunder

panang pizzeria

Från livsvård till livsmedel – nu expanderar Panang!

31 mars, 2017 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Jonas Grenfeldt, VD på Panang Kommunikation, är känd för att ta fram revolutionerande och nytänkande idéer – särskilt inom företagande, HR och entreprenörskap. Nu offentliggörs hans senaste satsning, vilket tar honom från livsvård till livsmedel – och i skiftet mellan maj och juni slås dörrarna upp för Panang Pizzeria, ”den nytänkande pizzerian”.

Så utvecklas sociala medier under 2017

30 mars, 2017 Av Michaela Wallin  (0 st kommentarer)

Vad händer i sociala medier egentligen? Och vad kan vi marknadsförare göra för att dra nytta av det? I år är det 10 år sedan som Facebook lanserade möjligheterna för företag att bli sin egen entitet på Facebook. Det välkomnades med öppna armar, där världens företag strömmade till denna ”nya” möjlighet att nå, sälja och prata med sin målgrupp. Men hur ser det ut idag för de sociala medierna och framför allt – hur kommer…

Arkiverad i: Trendspaning

Panangs Blogg

Undrar du, i likhet med tiotusentals (eller något sådant) andra, vad som händer här på vår kommunikationsbyrå i Falun? Fascineras du, liksom tusen och åter tusen (på ett ungefär) av vad vi gör, tycker och tänker om dagarna?


Då är Bloggen för dig. Här delar vi nämligen med oss av lite av det som händer på Panang, men vi stannar förstås inte där utan berättar också om hur det går för våra kunder, vad som sker i branschen och vart vi tror att den är på väg.


På det stora hela är det mest en plats för lite allt möjligt. Det gemensamma för varje text vi skriver är dock att vi älskar när ni läser, reagerar, kommenterar och diskuterar. Prata med oss. Vi lovar att svara.

  • Panang Kommunikation AB
  • /
  • Åsgatan 59,   791 70 Falun
  • /
  • info@panang.se
  • /
  • © 2017