multimediasignssuccessskypetwitterfacebookmail time-1smartphonecomputerlanguageinterfaceprofileprice-tagtimepenciltool-1learningtoolorder

Om Oss

En byrå som bryr sig.
Hur schysst är inte det?

På Panang är kundnyttan i fokus. Prestige, buzzwords och gyllene ägg kan andra få ägna sig åt – den enda måttstock vi har är våra kunders framgångar. Med lång erfarenhet av marknadsföring kan vi hjälpa våra kunder med allt från övergripande varumärkesarbete och strategier för kommunikation, till mer praktiska uppdrag gällande webbutveckling, formgivning och text. I kombination med modern marknadsföring som sökmotoroptimering och sociala medier vågar vi påstå att vi inte bara har en bredd, utan också ett djup i vårt erbjudande.

Miljöbild från Panangs kontor i Falun. En medarbetare håller en presentation.

Vad är nyttan för er?

Att anlita ett batteri av frilansande specialister och konsulter i toppklass är ett vanligt sätt att tackla utmaningar inom kommunikation och marknadsföring, men inte alltid ett framgångsrecept. Chansen är att de var och en för sig mycket väl kan skapa magi, men att de har svårt att se helheten och får problem med lagarbetet.

Vi kan kommunikation och marknadsföring, från strategi och hela vägen ner till genomförande. Från kanalval till webbdesign. Från varumärkesanalys till originalarbete. Bredd – och djup.

Miljöbild från Panangs kontor i Falun. Möte i konferensrummet.

Varför ska ni välja Panang?

Vi bryr oss. Stora ord som är lätta att slänga ur sig, men vi menar dem. Vi vet att det bästa sättet för en byrå att behålla sina kunder är att bry sig riktigt, riktigt mycket. Det är sådana leverantörer vi själva vill ha, så vi är tämligen säkra på att det också är en sådan leverantör som ni vill att vi ska vara.

När allt kommer omkring tror vi på att det går att vara snäll när man gör affärer. Att skapa situationer där alla kan vinna, att det är bättre med långsiktigt förtroende än snabba cash. Om du också tror det – hör av dig så ser vi om vi kan hitta på något tillsammans. Oavsett om du är kund, leverantör, en annan byrå eller helt enkelt bara nyfiken.

Låter det bra? Slå oss en signal eller använd kontaktformuläret här nedanför, så berättar vi gärna mer!

Miljöbild från Panangs kontor i Falun. Block och penna med Panangs logotyp.