multimediasignssuccessskypetwitterfacebookmail time-1smartphonecomputerlanguageinterfaceprofileprice-tagtimepenciltool-1learningtoolorder

Mäktigare än svärdet

TIPS: VILL DU SE VAD VI FAKTISKT GJORT, KOLLA IN KUNDCASE ELLER REFERENSER

Ord kan användas till så mycket. Skapa känslor, väcka begär, ranka i sökmotor… Välskriven text är faktiskt många gånger skillnaden mellan ett gott första intryck som leder till köp, och ett svagare intryck som skapar tvivel och ifrågasättande.

Fundera bara själv över varför du läser den här texten? Troligen (förhoppningsvis, åtminstone) är det något med vårt anslag, vår tonalitet, som får dig att känna att vi möjligtvis skulle kunna vara människor som du vill arbeta tillsammans med.

Och bra text är förstås både subjektivt och kontextuellt. Bra reklamcopy ska vara kort, kärnfull och känsloväckande. Bra redaktionellt innehåll ska vara informativt, sakligt och lätt att tillgodogöra sig. Bra SEO content ska uppfylla strukturella och volymmässiga krav för att öka chansen att ranka bra i Google. Att kombinera två eller flera texttyper – där börjar utmaningen.

Vi hjälper dig med bra text

Vi har över sju års erfarenhet av att skriva för webben: att kombinera de faktorer som Google uppskattar med hur vi människor faktiskt konsumerar text online. I vårt nätverk har vi också ett stort antal duktiga copywriters och frilansskribenter med lång erfarenhet av både reklamcopy och redaktionellt innehåll. Allt för att kunna sätta in rätt insatser i rätt läge, och använda orden till precis rätt sak. Klicka dig vidare och läs mer, så förstår du själv.

Miljöbild från Panangs kontor i Falun. En medarbetare sitter och skriver vid datorn.