Fortsätt till huvudinnehållet

Använder du potentialen i din årsredovisning?

02 december 2021
panang

Det finns en stark kommunikativ potential i din årsredovisning, oavsett om du vänder dig till investerare, kreditgivare, kunder, myndigheter, media, personal eller andra intressenter. Där förklarar du hur du skapar värde på ett samlat och tydligt sätt. I processen skapar vi ofta extra förståelse kring företagets strategi och aktiviteter för ledningsgruppen och styrelsen. Rätt utformad och med starka budskap visar du effektivt din verksamhets unika förutsättningar och understryker styrkan med siffror. 

Där har du också ett bra tillfälle att lyfta fram ditt hållbarhetsarbete i en hållbarhetsredovisning. Ett bra underlag för den som vill investera, lämna krediter, inleda samarbete eller bara vill få en samlad bild av verksamheten. 

Vi finns här i Dalarna med ett mångårigt kunnande i att skapa både korrekta och informativa redovisningar. Vi hjälper dig med allt från strategisk rådgivning till praktisk produktion. Och på flera olika sätt; tryckt, digitalt eller rörligt.
Och förstås kan du använda det färdiga materialet i flera olika kanaler, som webben, i tryckt material, presentationer eller sociala medier.

Se hur vi hjälpte Bergkvist Siljan med deras hållbarhetsrapport

Vi erbjuder

• Konceptutveckling
• Struktur och innehåll
• Integrering av hållbarhet
• Formgivning, foto och originalarbete
• Intervjuer och skrivande
• Noga utarbetade rutiner för projekt- och produktionsledning som säkerställer kvalitet
• Årsöversikter för webben

Vill du veta mer?

Skicka ett mail så ringer jag upp och berättar hur vi kan hjälpa just er med en årsredovisning eller rapport.

Mvh. Magnus Björklund
VD Panang Kommunikation

Senaste blogginläggen

12 feb

Trender inom marknadsföring 2024

2024 kommer med största sannolikhet bli ett spännande år. Nya teknologier, förändrade konsumentbeteenden och en ökad medvetenhet...

Läs mer
02 feb

GDPR, GA4, GTM och Consent Mode V2

Visst är det en härlig rubrik för ett blogginlägg? Den liksom lockar till läsning och drar en in i regelefterlevnadens värld. Man...

Läs mer
13 dec

Pulsfrukost hos Panang – Sökrevolutionen SGE

2024 lanserar Google det som kallas SGE, Search Generativ Experience. Med SGE ritas kartan om för både sökmotoroptimering och dig...

Läs mer
Se fler blogginlägg

Vad vill du lära dig mer om?

Den digitala verkligheten bjuder ständigt på nytt som utmanar och utvecklar både oss och ditt företag. Låt oss ta en fika och prata kommunikation!