multimediasignssuccessskypetwitterfacebookmail time-1smartphonecomputerlanguageinterfaceprofileprice-tagtimepenciltool-1learningtoolorderfilm-strip

Trycksaker som gör skillnad

TIPS: VILL DU SE VAD VI FAKTISKT GJORT, KOLLA IN KUNDCASE ELLER REFERENSER

Trycksaker är ett samlingsnamn för de ofta pappersbaserade produkter som kombinerar text och form för att leverera ett budskap. Exempel är visitkort, brevpapper, broschyrer, böcker och förpackningar. Som du säkert förstår behöver allt inte tryckas på papper. Bra tryckerier klarar idag av att trycka på olika typer av material, som exempelvis textilier, porslin och trä etc.

Olika typer av trycksaker

När vi talar om trycksaker handlar det alltså om design av allt från förpackningar, säljstödsmaterial och annonser till profilmaterial och monterkoncept. Ofta kommer såväl idé, strategi och den visuella formen från oss, men ibland handlar det om ren produktion, exempelvis en katalog.

Papper
De vanligaste trycksakerna vi får beställningar på är troligtvis visitkort och brevpapper. Ofta kommer dessa från kunder som vi redan hjälpt med en grafisk profil, och där vi har grundarbetet klart och kontakten med tryckeriet är upparbetad. Andra exempel på papperstryck innefattar förstås foldrar, broschyrer, direktreklam och mässinformation.

Mässmaterial
Mässor är en viktig försäljningskanal för många företag. Och på en mässa handlar mycket om att sticka ut för att få besökarna att stanna till vid just er monter. Därefter behövs förstås bra stödmaterial men kanske framför allt duktiga säljare, som kan vårda besökaren och omvandla den till kund. Vi hjälper dock gärna till med rollups, montrar, backdrops och annat som behövs för att skapa en upplevelse snarare än ett erbjudande.

Give aways
Tack vare ett stort nätverk av tryckerier och underleverantörer kan vi ordna med det mesta inom företagspresenter och give aways.

Hur kan vi hjälpa er?

Vi börjar med ett möte där vi tar reda på hur era behov ser ut, därefter väljer vi lämpliga kanaler, material och produkter. Vid större projekt erbjuder vi professionell projektledning – hopsättning av lämplig arbetsgrupp, bokning av underleverantörer, upphandling av tryckerier, tidplaner, briefer och så vidare. Vi har till exempel projektlett och producerat ett antal böcker.
Oavsett projektets storlek får ni en kontaktperson hos oss för att göra det så enkelt som möjligt för er – och det gäller oberoende av om ni behöver vattenflaskor eller en mässmonter.

Exempel på broschyrer och andra trycksaker av Panang Kommunikation.