Fortsätt till huvudinnehållet

Pulsfrukost hos Panang – AI för marknads­förare

07 november 2023
panang

AI sveper som en stark förändringvåg genom vår bransch nu. Varje månad lanseras tusentals nya tjänster och verktyg som bygger på språk- och bildmodeller. Hur ska vi förhålla oss till, och framför allt använda oss av, en utveckling som börjar likna ett paradigmskifte?

Vad gör de stora techbolagen för att dra nytta av förändringens vindar? Hur ska du själv tänka i vardagen för att hinna med? Vår digitala strateg Jonas Grenfeldt varvar omvärldsbevakning och trendspaning med konkreta tips baserade på hur vi på Panang redan idag arbetar med AI. Självklart bjuder vi på årstidsriktig frukost. Välkommen!

28 november kl. 08.00: FULLBOKAT – ta nästa chans!

Ibland går det verkligen snabbt! Pulsfrukost den 28 november är redan fullbokad. Kul att så många intresserar sig för att vässa marknadsföringen med hjälp av AI.

Hann du inte boka plats? Våndas inte, vi ska försöka klämma in en extra chans för dig. Meddela oss att du vill komma på en andra omgång så hör vi av oss när datum är bestämt.

Senaste blogginläggen

01 nov

Hur ska vi tänka strategiskt kring SGE?

Det har kommit många välskrivna texter och analyser kring Googles kommande lansering av SGE. De flesta bygger på material som Goo...

Läs mer
04 okt

Rekrytera en kommunikatör? Läs det här först!

Idag släppte branschorganisationen Sveriges Kommunikatörer sin kompetens­kart­lägg­nings­rapport för 2023 (den förra släpptes 202...

Läs mer
28 sep

Pulsfrukost hos Panang – Svenskarna och internet

Vilka digitala kanaler ska du satsa på i din marknadsföring? Är Facebook helt ute, finns du inte om du inte finns på Tiktok och v...

Läs mer
Se fler blogginlägg

Vad vill du lära dig mer om?

Den digitala verkligheten bjuder ständigt på nytt som utmanar och utvecklar både oss och ditt företag. Låt oss ta en fika och prata kommunikation!