Fortsätt till huvudinnehållet

Fredric - Utvecklare på Panang

08 maj 2015
panang

Fredric Lövefors

fredric_stor

Vad gör en utvecklare på Panang?

En utvecklare på Panang har en ganska så varierad vardag. Den största tiden läggs givetvis på att omvandla våra designers skisser till något mer läsbart, så koda webbsidor är grundpelaren i min vardag här. Sen så kommer det alltid till lite småsaker med servrar som bråkar, kunder som har frågor, innehåll som ska läggas in, plattformar som ska underhållas, domäner som ska pekas, plus en hel del annat…

Vilken del av ditt arbete är roligast?

Det är att jag får arbeta med exakt det jag vill arbeta med.

Hur hamnade du här, vad har du för bakgrund?

Jag jobbade fram tills för några år sedan inom restaurangbranschen, i köket närmare bestämt. Efter många år inom restaurang så kände jag att jag var klar med den branschen, så istället för att checka in mig själv på en kommunal arbetsplats där jag kunde räkna dagarna till semestern så valde jag att byta bransch, så utvecklare fick det bli.

Och utveckling är ett intresse som har legat med sen internätets barndom, då webbsidorna bestod av en grävande gubbe. Så jag uppdaterade mina kunskaper tills dess att jag kände att jag kunde bidra med någonting.

Så när GFD Webbyrå, en av föregångarna till Panang, utannonserade att de sökte en webbutvecklare 30 mil ifrån var man bodde så var det bara att ljuga ihop en ansökan och hoppas på det bästa.

Beskriv Panang som arbetsplats

En utvecklande arbetsplats med många olika kompetenser som binds samman utav att alla verkar arbeta med precis det de vill göra vilket medför att suget att förbättras alltid finns där, och då utvecklas man både som individ och som grupp vare sig man vill det eller inte.

Väldigt mycket frihet under ansvar, man sköter sina dagar lite som man vill så länge det ger resultat.

Om du var en bil vilken skulle det vara – och varför?

Då skulle jag vara en gammal Lada Riva för att jag, liksom ladan, har mycket humor, går varje dag (dock inte så långt) samt att vi är små, stabila och stenhårda.

Senaste blogginläggen

12 feb

Trender inom marknadsföring 2024

2024 kommer med största sannolikhet bli ett spännande år. Nya teknologier, förändrade konsumentbeteenden och en ökad medvetenhet...

Läs mer
02 feb

GDPR, GA4, GTM och Consent Mode V2

Visst är det en härlig rubrik för ett blogginlägg? Den liksom lockar till läsning och drar en in i regelefterlevnadens värld. Man...

Läs mer
13 dec

Pulsfrukost hos Panang – Sökrevolutionen SGE

2024 lanserar Google det som kallas SGE, Search Generativ Experience. Med SGE ritas kartan om för både sökmotoroptimering och dig...

Läs mer
Se fler blogginlägg

Vad vill du lära dig mer om?

Den digitala verkligheten bjuder ständigt på nytt som utmanar och utvecklar både oss och ditt företag. Låt oss ta en fika och prata kommunikation!