Fortsätt till huvudinnehållet

Mer än parkering för Gävle parkeringsservice

07 september 2022
panang

Det hör kanske inte till vanligheterna att en kommunikationsbyrå får uppdraget att ta fram en parkeringsapp. Men nu har det hänt – igen!

För några år sedan utvecklade vi på Panang Faluappen tillsammans med Falu P, ett lyckat projekt som nu har utvecklats vidare. Genom konceptet Parkera i Sverige skapar vi en lokalt anpassad parkeringsapp med de funktioner som kunden vill ha.

Att som parkeringsägare ha sin egen lösning och kunna välja funktioner samt slippa mellanhänder på intäkterna lockar fler och fler. Eftersom vi har våra egna utvecklare hos oss har vi möjlighet att bygga appar och digitala lösningar helt utifrån våra kunders önskemål. Samtidigt kan vi kommunikation och kan stötta även där. Till exempel kring lanseringen av Faluappen gjorde vi även allt marknadsföringmaterial, från namngivning, budskap och annonsering till skyltar, beachflaggor och merchandise. 

Här kan du läsa mer om hur vi hjälpte Falu P.

Vi välkomnar med stor glädje Gävle parkeringsservice till vår kundfamilj. I veckan inleder vi tillsammans arbetet med Gävles egen parkeringsapp. Vi vet att Parkera i Gävle, förutom parkeringsbiljetter, kommer att innehålla en lösning för elbilsladdning. Men inom kort väntar uppstartsmöte och fler planer.

Varmt välkomna Gävle P. Nu kör vi!

Nyfiken på Parkera i Sverige? Kika här.

Senaste blogginläggen

12 feb

Trender inom marknadsföring 2024

2024 kommer med största sannolikhet bli ett spännande år. Nya teknologier, förändrade konsumentbeteenden och en ökad medvetenhet...

Läs mer
02 feb

GDPR, GA4, GTM och Consent Mode V2

Visst är det en härlig rubrik för ett blogginlägg? Den liksom lockar till läsning och drar en in i regelefterlevnadens värld. Man...

Läs mer
13 dec

Pulsfrukost hos Panang – Sökrevolutionen SGE

2024 lanserar Google det som kallas SGE, Search Generativ Experience. Med SGE ritas kartan om för både sökmotoroptimering och dig...

Läs mer
Se fler blogginlägg

Vad vill du lära dig mer om?

Den digitala verkligheten bjuder ständigt på nytt som utmanar och utvecklar både oss och ditt företag. Låt oss ta en fika och prata kommunikation!