Fortsätt till huvudinnehållet

När vi två blir en

26 augusti 2014
panang

blogginlagg_panang
Ryktet har gått ett tag nu. Det är något som håller på att hända i Falun som ritar om kartan för den kommunikativa branschen. En nygammal spelare har kommit in i på banan.

Jonas Grenfeldt och Krister Persson har slagit sig ihop och grundat det ni kan se här just nu, Panang Kommunikation AB. En kommunikationsbyrå som blandar det erfarna och strategiska med den unga och passionerade.

GFD Webbyrå AB och Univox marknadskommunikation AB upphör att existera. Företagen är numera en del av historien och istället förenas vi i de båda företagen under Panangs gemensamma flagga. 11 till antalet blir vi, vilket gör oss till en av de största byråerna i Dalarna med reklam, kommunikation, webb och marknadsföring som tjänsteutbud.

Vi gör det här för att vi tror på det mer än något annat. Vi tror att det är rätt väg att gå, för står du still i utvecklingen är det just still du står. Vi vet att vi tillsammans matchar varandra på ett sätt som närmast lyfter frågan om varför vi inte har gjort detta tidigare. Fusionen är naturlig, en effekt av ambitioner kombinerat med talanger. Vi hör helt enkelt ihop.

Bredd – och djup

GFD Webbyrå har alltid varit ett företag med hög arbetsmoral där passionen och omtanken för kunden hela tiden varit central. GFD vet värdet av att vara en leverantör att lita på, för tilliten är på många sätt grunden till att företagets kunder gång på gång återvänder och efterfrågar mer tjänster. Univox har varit ett givet inslag i Faluns reklambransch. Sedan 1998 har Univox levererat strategiska planer, grafiska lösningar och heltäckande marknadsföringsknep till sina många olika kunder. Tryggheten och säkerheten har alltid kännetecknat Univox och tillsammans med GFD Webbyrå blir Panang en starkare byrå.

Det som förenar oss är omtanken. Att bry sig om våra kunder har aldrig varit enklare än nu. Eftersom vi tillsammans lättare kan erbjuda en bred lösning, finns det också ett djup i själva tjänsterna där vi är experter på olika delar, som exempelvis webbutveckling, sökmotorsoptimering och grafisk produktion. Istället för att sitta på varsitt håll och arbeta mot kunder på olika platser vet vi att vi gör det bättre tillsammans. GFD har haft majoriteten av sina kunder i Stockholmsområdet, Univox har haft sina kunder i Dalarna. Just på grund av det känns fusionen än mer naturlig, ett givet steg att ta för att utvecklas och erbjuda någonting mer på flera håll i Sverige.

Varmt välkomna till Panang. Ingenting förändras men allting blir bättre. Vi är fortfarande samma människor som står bakom företaget och erbjuder samma tjänster som ni har vant er vid, på respektive håll. Skillnaden är att vi nu gör det tillsammans, som Panang Kommunikation AB.

Senaste blogginläggen

12 feb

Trender inom marknadsföring 2024

2024 kommer med största sannolikhet bli ett spännande år. Nya teknologier, förändrade konsumentbeteenden och en ökad medvetenhet...

Läs mer
02 feb

GDPR, GA4, GTM och Consent Mode V2

Visst är det en härlig rubrik för ett blogginlägg? Den liksom lockar till läsning och drar en in i regelefterlevnadens värld. Man...

Läs mer
13 dec

Pulsfrukost hos Panang – Sökrevolutionen SGE

2024 lanserar Google det som kallas SGE, Search Generativ Experience. Med SGE ritas kartan om för både sökmotoroptimering och dig...

Läs mer
Se fler blogginlägg

Vad vill du lära dig mer om?

Den digitala verkligheten bjuder ständigt på nytt som utmanar och utvecklar både oss och ditt företag. Låt oss ta en fika och prata kommunikation!