Fortsätt till huvudinnehållet

Projektledare till kommunikations­byrå i Falun sökes

11 september 2023
panang

Panang Kommunikation behöver stärka upp vår personal­styrka med en affärs­drivande projekt­ledare till vårt kontor i Falun när en av våra projekt­ledare går på föräldra­ledighet. Det är ett vikariat under cirka 12 månader men vi är i en expansiv fas så ambitionen är att det övergår i en permanent tjänst. Ansök senast 7/11 2023.

Vi söker nu dig med några års erfarenhet av projekt­ledning inom marknads­kommunikation från antingen byrå eller beställar­sida. Du får gärna vara en generalist, och bör ha grund­läggande koll på varumärkes­byggande och kommunikations­strategi i alla medie­kanaler inklusive de digitala. Erfarenhet av att bygga relevant närvaro och driva kampanjer i sociala medier är en merit men inget krav.

Som projektledare kommer kundvård naturligt för dig, och du kan snabbt sätta dig in i olika branschers och kunders kommu­nika­tions­­behov för att kunna hitta affärs­nytta som våra kunder behöver, även bortom projektet. Du förväntas kunna utveckla våra befintliga kunder men ansvarar inte för nykunds­bearbetning.

Självklart känner du dig hemma med tid­planer och god struktur, samtidigt som du har en ödmjuk, inlyss­nande, transpa­rent och rak ledar­stil. Rätt saker mäts och följs upp, och kollegor tycker om att ledas av dig.

Om arbetsplatsen

Panang Kommunikation är en av Dalarnas största byråer och i framkant när det gäller digital kommuni­kation. Vi hjälper våra kunder med allt från strategi till genom­förande inom varu­märkes­­arbete, form­givning, webb­­utveck­ling och digital marknads­­föring.

Med en tydlig hälsoprofil, flexibla arbetstider och livsvård, sitter vi i ljusa lokaler i centrala Falun. Självklart erbjuder vi en hälsosam och utvecklande arbets­miljö, arbets­dator och mobil­telefon. Hos oss finns möjlighet att arbeta på distans, men du bör ha möjlighet att vara på plats åtminstone 2-3 dagar i veckan, då vi ser den dagliga gemen­skapen som en viktig del av kulturen.

Vi ser gärna att du kan börja hos oss från december 2023 så du får en bra introduktion och tid att träffa kunderna tillsammans med vår projektledare innan du tar helt eget ansvar.

Vi försöker minimera bilåkandet så B-körkort är en fördel men inget absolut krav.

Läs mer om oss på panang.se och ansök till info@panang.se med personligt brev och CV innehållande referenser och löneanspråk.

Om anställningen

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Vikariat med möjlighet till förlängning
Lönetyp: Fast månadslön
Kontorets plats: Åsgatan 59, 79170 Falun

Kontakt

Magnus Björklund
VD
magnus@panang.se
023-70 55 53

Ansök senast 11/11 2023.

Senaste blogginläggen

12 feb

Trender inom marknadsföring 2024

2024 kommer med största sannolikhet bli ett spännande år. Nya teknologier, förändrade konsumentbeteenden och en ökad medvetenhet...

Läs mer
02 feb

GDPR, GA4, GTM och Consent Mode V2

Visst är det en härlig rubrik för ett blogginlägg? Den liksom lockar till läsning och drar en in i regelefterlevnadens värld. Man...

Läs mer
13 dec

Pulsfrukost hos Panang – Sökrevolutionen SGE

2024 lanserar Google det som kallas SGE, Search Generativ Experience. Med SGE ritas kartan om för både sökmotoroptimering och dig...

Läs mer
Se fler blogginlägg

Vad vill du lära dig mer om?

Den digitala verkligheten bjuder ständigt på nytt som utmanar och utvecklar både oss och ditt företag. Låt oss ta en fika och prata kommunikation!