Fortsätt till huvudinnehållet

Scandinavian Hockey trappar upp

08 oktober 2013
panang

I dagarna har vi lanserat en ny webbplats för Leksands- och Chicagobaserade Scandinavian Hockey Consulting. Företaget bildades 2009 då man märkte av det ökande antalet Svenska och Europeiska spelare som ville spela ishockey i USA.

Med personal på plats i både Sverige och USA har man ett starkt team med förutsättningarna att hjälpa unga spelare som vill ta klivet över Atlanten. Idag har man ett starkt track record när det gäller att placera Europeiska spelare I NCAA och ACHA College Hockey samt USHL, NAHL och alla Tier 3 Junior Hockeyligor.

Startsidan

Startsidan, med dynamisk bakgrund

Den stora utmaningen i den här siten låg i att få WPML att fungera som vi ville. Det gick helt enkelt inte att översätta från sida till sida, och medan blogginlägg ska publiceras på två språk så ska exempelvis nyheter genomgående visas på engelska. Sådana saker, om än små på ytan, tvingade oss att gnugga geniknölarna och resultatet blev en webbplats som i huvudsak har en ”amerikansk” design, men ett innehåll och en struktur som fungerar bra för besökare från båda sidor Atlanten.

scandhock_shcbloggen

Alla spelare under en och samma blogg

scandhock_lightbox

Lightbox för spelarinformation

Vi passar på att tacka gänget på Scandinavian Hockey för ett bra samarbete och mycket värdefull input under processens gång, det är inte omöjligt att vi hörs igen för framtida projekt!

Senaste blogginläggen

12 feb

Trender inom marknadsföring 2024

2024 kommer med största sannolikhet bli ett spännande år. Nya teknologier, förändrade konsumentbeteenden och en ökad medvetenhet...

Läs mer
02 feb

GDPR, GA4, GTM och Consent Mode V2

Visst är det en härlig rubrik för ett blogginlägg? Den liksom lockar till läsning och drar en in i regelefterlevnadens värld. Man...

Läs mer
13 dec

Pulsfrukost hos Panang – Sökrevolutionen SGE

2024 lanserar Google det som kallas SGE, Search Generativ Experience. Med SGE ritas kartan om för både sökmotoroptimering och dig...

Läs mer
Se fler blogginlägg

Vad vill du lära dig mer om?

Den digitala verkligheten bjuder ständigt på nytt som utmanar och utvecklar både oss och ditt företag. Låt oss ta en fika och prata kommunikation!