Fortsätt till huvudinnehållet

Välkommen på frukost!

03 oktober 2018
panang


Vi vet. Det råder inte direkt brist på seminarier att gå på, TED talks att streama, utbildningar och konferenser. För att ta sig tid, och prioritera bort de vanliga arbetsuppgifterna, måste du känna att det verkligen kommer att ge något. Något att ta med sig hem, in i den egna verksamheten, något som gör skillnad.

24 oktober vill vi bjuda in dig till en frukostföreläsning här på Panang. Den är kostnadsfri, antalet platser är begränsat och vi bjuder på frukost, kunskap och diskussioner. Men vad ska den handla om? undrar du. Det är upp till dig.

Vad ni tycker är viktigt för oss. Tillsammans får ni rösta fram vilket ämne som är mest relevant för er och vår digitala strateg Jonas Grenfeldt djupdyker i något av följande:

[poll id=”2″]

Jonas kan ni också höra i P4 Dalarna på måndagsmorgnar när han håller i Digikollen. Han är också Sveriges meste föreläsare i Digitalakademin som arrangeras av Google och Almi Företagspartner.

Om en vecka sammanställer vi rösterna och skickar ut en inbjudan till en frukostföreläsning den 24 oktober på det mest önskade ämnet. Tror du inte att du finns på vår maillista? Skriv en kommentar här nedanför så ser vi till att du inte missar något!

Ps. Reservera redan nu den 24 oktober kl 8.00-9.00 i din kalender Ds.

Senaste blogginläggen

12 feb

Trender inom marknadsföring 2024

2024 kommer med största sannolikhet bli ett spännande år. Nya teknologier, förändrade konsumentbeteenden och en ökad medvetenhet...

Läs mer
02 feb

GDPR, GA4, GTM och Consent Mode V2

Visst är det en härlig rubrik för ett blogginlägg? Den liksom lockar till läsning och drar en in i regelefterlevnadens värld. Man...

Läs mer
13 dec

Pulsfrukost hos Panang – Sökrevolutionen SGE

2024 lanserar Google det som kallas SGE, Search Generativ Experience. Med SGE ritas kartan om för både sökmotoroptimering och dig...

Läs mer
Se fler blogginlägg

Vad vill du lära dig mer om?

Den digitala verkligheten bjuder ständigt på nytt som utmanar och utvecklar både oss och ditt företag. Låt oss ta en fika och prata kommunikation!