Fortsätt till huvudinnehållet

Välkomna på glöggmingel!

09 december 2014
panang

gloggmingel_blogg

Vi vet. Det är december månad. Budgetar ska brännas, leveranser måste hinnas och oavsett om man driver en kommunikationsbyrå, webbyrå, reklambyrå eller något helt annat så är det en hektisk tid.

Men. Vi skulle tycka att det vore otroligt kul om du kom förbi nästa vecka efter jobbet och hälsade på. Om du jobbar på byrå så kan du få information om Marknadsföreningens Gyllene Hästen-gala, lämna in ett bidrag eller lära dig mer om inlämningsreglerna för vad många kallar Dalarnas svar på 100-wattaren, Guldägget, Cannes och Oscargalan i en och samma tillställning!

Om du är, eller funderar på att bli, kund eller leverantör till oss på Panang så är du också hjärtligt välkommen. Vi är ju ganska nygamla och du har säkert frågor som rör Univox, GFD och den nya konstellationen som gjort oss till en av Dalarnas största kommunikationsbyråer.

Nog snackat. Varmt, varmt välkommen. Vi bjuder på glögg, snacks och enklare förtäring (det är ju trots allt kring middagstid).

Vi ses den 17e!

Senaste blogginläggen

12 feb

Trender inom marknadsföring 2024

2024 kommer med största sannolikhet bli ett spännande år. Nya teknologier, förändrade konsumentbeteenden och en ökad medvetenhet...

Läs mer
02 feb

GDPR, GA4, GTM och Consent Mode V2

Visst är det en härlig rubrik för ett blogginlägg? Den liksom lockar till läsning och drar en in i regelefterlevnadens värld. Man...

Läs mer
13 dec

Pulsfrukost hos Panang – Sökrevolutionen SGE

2024 lanserar Google det som kallas SGE, Search Generativ Experience. Med SGE ritas kartan om för både sökmotoroptimering och dig...

Läs mer
Se fler blogginlägg

Vad vill du lära dig mer om?

Den digitala verkligheten bjuder ständigt på nytt som utmanar och utvecklar både oss och ditt företag. Låt oss ta en fika och prata kommunikation!