Fortsätt till huvudinnehållet

Vi gav Novus en ny webb

10 februari 2015
panang

Innan jul förra året så hörde Novus VD Torbjörn Sjöström av sig till oss på Panang och ville ha hjälp med att fräscha upp deras webbplats och göra den mer lättanvänd, både för sina besökare och sina skribenter.

Novus är ett undersökningsföretag som startade 2006 med ambitionen att förena traditionell undersökningsmetodik med moderna medier och därmed leda företag från åsikt till insikt. Novus arbetar heltäckande inom opinion, marknad och strategi med metoder som anpassas efter frågeställning och målgrupp.

Panang accepterade givetvis uppdraget och utvecklingsprocessen satte genast igång.

Jag blev ansvarig utvecklare för produktionen av Novus nya sida, mitt första riktigt stora projekt sedan jag började på Panang. Tidigare så hade jag enbart utfört mindre ändringar på redan existerande webbplatser så det kändes stort, inte bara för mig som juniorutvecklare, utan även för Panang. Det kändes bra att jag fick ansvaret och tilliten. Jag tog designen som vår digitala designer Elsa så flitigt knåpat ihop och gjorde den levande med hjälp av lite (mycket) kodknackande. Det blev en rolig utmaning som jag lärde mig otroligt mycket under.

Tidigt denna månaden kunde vi med stolthet lansera Novus nya webb. Den byggdes med syftet att vara så lik sin föregångare som möjligt, fast givetvis med moderna inslag. Den största anledningen till uppgraderingen var att göra det lättare för Novus själva att administrera sidan.

Detta tycker jag att vi har lyckats med, något som Novus VD Torbjörn Sjöström verkar hålla med om:

Vi vill tacka Novus för det här uppdraget och vi hoppas på en lång och god relation framöver!

Senaste blogginläggen

12 feb

Trender inom marknadsföring 2024

2024 kommer med största sannolikhet bli ett spännande år. Nya teknologier, förändrade konsumentbeteenden och en ökad medvetenhet...

Läs mer
02 feb

GDPR, GA4, GTM och Consent Mode V2

Visst är det en härlig rubrik för ett blogginlägg? Den liksom lockar till läsning och drar en in i regelefterlevnadens värld. Man...

Läs mer
13 dec

Pulsfrukost hos Panang – Sökrevolutionen SGE

2024 lanserar Google det som kallas SGE, Search Generativ Experience. Med SGE ritas kartan om för både sökmotoroptimering och dig...

Läs mer
Se fler blogginlägg

Vad vill du lära dig mer om?

Den digitala verkligheten bjuder ständigt på nytt som utmanar och utvecklar både oss och ditt företag. Låt oss ta en fika och prata kommunikation!