Fortsätt till huvudinnehållet

Vi söker en Content Manager!

20 november 2012
panang

Hej!

Nu är vi på jakt efter talanger igen! Den här gången är det med en lite annan kravprofil än senast vi sökte content manager, men vi är inte desto mindre i behov av en hungrig talang som kan hjälpa oss hjälpa våra kunder. Tipsa gärna vänner och bekanta som du tror kan passa för jobbet och sök själv om du har vad som krävs! Har du några frågor om tjänsten kan du alltid ringa mig (Jonas) på 0733-663007 eller använda chattfunktionen här nere till höger (visas när vi är online och kan chatta). Here goes:

Vad får du?

Du kommer att få ett varierat arbete på en liten men växande byrå, med stora möjligheter att utveckla dig själv och dina färdigheter. Såväl friskvård som utbildning är stående inslag på vårt veckoschema, och att ha roligt på jobbet är lika viktigt för oss som att känna att vi faktiskt gör saker vi kan stå för och vara stolta över.

På GFD hjälper vi våra kunder med allt från webbproduktion, webbdesign och textproduktion till sökmotoroptimering och hela digitala marknadsföringsstrategier. Den gemensamma nämnaren för allt vi gör är att vi bryr oss: vi har byggt vårt goda rykte genom yrkesstolthet och respekt för kunden, något som också givit oss privilegiet att arbeta med stora, välkända företag och varumärken.

Vem är du?

På ett år har vi vuxit från en till fyra medarbetare, och nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en driven talang som vill växa med oss. Jag söker dig som är beredd att arbeta hårt och målinriktat, men framför allt smart.

Ditt huvudsakliga uppdrag kommer vara att ansvara för löpande innehållshantering för några av våra större kunders räkning, ett fint sätt att säga att du kommer att skapa webbplatser som du fyller med innehåll (ibland innehåll du själv skrivit, ibland andras).

Vi letar efter dig som har

– Bra planeringsförmåga
– Grundläggande kunskap om SEO
– Erfarenhet av WordPress
– Förmåga att kunna ta egna initiativ
– Mycket god svenska i framför allt skrift
– Projektledaregenskaper
– En hög stresströskel och lätt för att lära

Om du dessutom har kunskaper i något annat av de nordiska språken (norska, danska eller finska) är det en klar merit, men lika stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Jag har inga krav på formell utbildning, men du behöver ha goda kunskaper i WordPress som publiceringsplattform (kanske kan du också lite PHP-programmering) och känna dig bekväm i att arbeta med onlinebaserade verktyg och plattformar. Planering, prioritering och delegering av stora mängder arbetsuppgifter är vardagsmat för dig, och eftersom du är lättlärd kan du vara på banan och springa på ett par veckor.

Hur söker du?

Anställningen är en projektanställning som löper t.o.m. december 2013 med goda möjligheter till fast anställning, större ansvar och vidareutveckling. Du ansöker med personligt brev, cv och löneanspråk via e-post till jobb@gfd.nu.

Senaste blogginläggen

12 feb

Trender inom marknadsföring 2024

2024 kommer med största sannolikhet bli ett spännande år. Nya teknologier, förändrade konsumentbeteenden och en ökad medvetenhet...

Läs mer
02 feb

GDPR, GA4, GTM och Consent Mode V2

Visst är det en härlig rubrik för ett blogginlägg? Den liksom lockar till läsning och drar en in i regelefterlevnadens värld. Man...

Läs mer
13 dec

Pulsfrukost hos Panang – Sökrevolutionen SGE

2024 lanserar Google det som kallas SGE, Search Generativ Experience. Med SGE ritas kartan om för både sökmotoroptimering och dig...

Läs mer
Se fler blogginlägg

Vad vill du lära dig mer om?

Den digitala verkligheten bjuder ständigt på nytt som utmanar och utvecklar både oss och ditt företag. Låt oss ta en fika och prata kommunikation!