multimediasignssuccessskypetwitterfacebookmail time-1smartphonecomputerlanguageinterfaceprofileprice-tagtimepenciltool-1learningtoolorderfilm-strip

Webbplatser

TIPS: VILL DU SE VAD VI FAKTISKT GJORT, KOLLA IN KUNDCASE ELLER REFERENSER

Två sorters uppfattningar stöter vi på när det gäller kodning och programmering. Den ena är att det är en extremt komplicerad process som bara ett fåtal klarar. Den andra är att ”det är väl bara att trycka på några knappar och göra om våra bilder till en hemsida?”.

Sanningen finns väl någonstans i mitten. Många byråer är idag duktiga på att överdriva komplexiteten i webbproduktion och fakturerar efter det. Det finns också de som underskattar hantverket, för det är ett hantverk att koda. Ett hantverk som tar tid att lära sig och kräver stor skicklighet.

På Panang gillar vi att göra prisvärda saker, men också att göra saker prisvärda. Vi vet vilket komplicerat hantverk som ligger bakom en webb men vi överdriver inte dess komplexitet eller vad det kan tänkas kosta. Hos oss får du alltid en prisvärd webb, dessutom med ett attraktivt utseende.

För i webben ingår också designen. Att vi äter med ögonen gäller även för vårt beteende online. Er digitala närvaro handlar inte enbart om tydlig kod med lättbegriplig struktur och administrativa funktioner, det handlar också om en snygg och användarvänlig design.

Design som fungerar och levererar

Panang kallar det för digital design, eftersom det handlar om mer än enbart utseendet på webbplatsen. Vi skapar design som även håller för banners, e-postutskick, på Facebook-sidor och många gånger också i tryck. När vi designar gör vi det med utgångspunkt i att det material vi levererar ska kunna användas, vara lätt att förstå och uppskattas oavsett kanal.

Behöver ni en helt ny webbplats, bra kod eller en grafisk digital profil? Då är det Panang ni ska kontakta. Hör av er så tar vi fram en ny design som inte bara fungerar på webben, utan i allt digitalt.

En webbplats visad på olika typer av skärmar.