Fortsätt till huvudinnehållet

Tack för i år!

26 december 2011
panang

Då var det dags! Julen har kommit och (nästan) gått, vi går återigen mot ljusare tider och om mindre än en vecka inleds 2012.

För ett år sedan studerade jag fortfarande (entreprenöriellt företagande, passande nog) parallellt med företagandet. GFD var inte mycket mer än en skör dröm och en övertygelse om att den skulle gå att göra sann. Sedan dess har mycket hänt och GFD har gått från att vara ett litet enmansföretag med fokus på content providing, till en spirande webbyrå med en allt större inriktning mot webbproduktion och helhetslösningar för digital marknadsföring.

Mycket av detta har jag förstås vår nya säljare Daniel att tacka för, men mest av allt vill jag rikta min tacksamhet mot alla våra fantastiska kunder som givit oss förtroendet att få arbeta med dem under 2011! Ni är alla precis lika mycket värda, stora som små, och jag kommer aldrig att kompromissa med vårt kundlöfte – att GFD är en webbyrå som bryr sig.

2012 kommer att bli ett stort år. Grenfeldt GFD, som företaget heter just nu, kommer strax efter årsskiftet (om allt går som det ska nere på Skatteverket) att byta skepnad och namn till GFD Webbyrå AB.

Dessutom har vi ett flertal CSR-projekt i pipen som kommer att bli riktigt roliga att presentera för er. Alla som har möjlighet att förbättra har också en skyldighet att försöka. Och gör man inte saker bättre – vad är då poängen? Jag hoppas att du följer med oss även under 2012. Det kommer att bli vårt år – ditt och mitt.

Senaste blogginläggen

12 feb

Trender inom marknadsföring 2024

2024 kommer med största sannolikhet bli ett spännande år. Nya teknologier, förändrade konsumentbeteenden och en ökad medvetenhet...

Läs mer
02 feb

GDPR, GA4, GTM och Consent Mode V2

Visst är det en härlig rubrik för ett blogginlägg? Den liksom lockar till läsning och drar en in i regelefterlevnadens värld. Man...

Läs mer
13 dec

Pulsfrukost hos Panang – Sökrevolutionen SGE

2024 lanserar Google det som kallas SGE, Search Generativ Experience. Med SGE ritas kartan om för både sökmotoroptimering och dig...

Läs mer
Se fler blogginlägg

Vad vill du lära dig mer om?

Den digitala verkligheten bjuder ständigt på nytt som utmanar och utvecklar både oss och ditt företag. Låt oss ta en fika och prata kommunikation!