Fortsätt till huvudinnehållet

Showreel 2023

07 mars 2024
panang

Det senaste året har varit spännande för oss på Panang Kommunikation, fyllt av kreativa utmaningar och framgångsrika projekt. Vår senaste showreel är en hyllning till dessa ögonblick. Följ med oss på en resa genom några av årets mest minnesvärda samarbeten.

Behöver du hjälp med kommunikation framöver – hör av dig. Vi finns här för att hjälpa dig att få ditt varumärke att flyga!

Ejendals

I vårt arbete med Ejendals har vi hjälpt till med att skapa en omfattande strategi för deras sociala medier, utforma kampanjkoncept och även digital annonsering. Tillsammans har vi format en kommunikation som inte bara lyfter fram produkternas kvalitet utan också fördjupar kundens förståelse för säkerhetens värde. Utforska vårt arbete med Ejendals.

Gävle P

För Gävle P har vi producerat en ny parkeringsapp, med mål att att förenkla och förbättra parkeringsupplevelsen i Gävle. Genom att kombinera användarvänlig design med effektiv kommunikation, har vi transformerat parkering i Gävle till en sömlös upplevelse.

LOGS

Vi har hjälpt LOGS Logistics med en helt ny logotyp, grafisk profil, rörlig presentation samt webbplats. Deras nya kostymen är modern, dynamisk och tidlös. ”Vi känner oss oerhört stolta och nöjda över vår nya logotyp och ser fram emot många gröna mil med vårt nya varumärke.” Patric Strömberg, VD på LOGS Logistics. Vill du veta mer om hur vi har hjälp LOGS, kan du läsa mer om LOGS här.

Fiskarheden

Vi har jobbat med Fiskarheden sedan 2018, och i det senaste projektet gjorde vi en helt ny webbplats åt dem! Vi gjorde ett stort arbete med strukturen och levererade en webbplats som Fiskarheden kan växa och leva med en lång tid framöver. Ta en närmare titt på Fiskarhedens nya webb.

Fiskarheden webb

Dalakraft

Genom animationer och illustrationer för Dalakraft har vi förvandlat komplex information till engagerande, lättförståeliga berättelser, vilket effektivt kommunicerar fördelarna med hållbar energi. ”Panang, och tidigare Helikopter, har varit en viktig byråpartner för Dalakraft under många år, i allt från att utveckla vårt varumärke och bygga uppskattade kampanjer, till att guida och hjälpa oss med digital marknadsföring och strategisk planering. Vi kan varmt rekommendera Panang till alla som söker en kunnig och engagerad byrå.” Andreas Thunmarker, kommunikationschef på Dalakraft. Upptäck hur vi hjälpte Dalakraft här.

Kommunikation som du kan räkna hem

Vi har även hjälp en rad andra kunder, så som: Hårologi med att ta deras sociala medier till en ny nivå, Dalateatern med deras program dialog och till Stjernsund Brygghus skapade vi etikettdesign utöver det vanlig.

Etikettdesign till öl från Stjernsund Brygghus

Vi vill självklart rikta ett stort tack till alla våra kunder: stora som små, nya som gamla. Tillsammans gör vi Dalarna, Gävleborg och hela Sverige mer konkurrenskraftiga. Vill du ha hjälp med att ta din kommunikation till nästa nivå? Hör av dig, vi hjälper dig gärna!

Senaste blogginläggen

10 apr

Google Universal Analytics stängs ner 1 juli

1 juli 2023 slutade Universal Analytics, den förra versionen av Googles omåttligt populära statistik- och analysplattform, att be...

Läs mer
13 mar

Pulsfrukost hos Panang – Sociala medier för B2B

Vad borde vi göra på LinkedIn? Vad gör Marknad och vad gör Sälj? Hur kan företag med långa köpprocesser använda sociala medier fö...

Läs mer
29 feb

Influencer marketing – det vill du veta

Om du vill förstärka din digitala närvaro och varumärkeskännedom, då är influencer marketing något för dig! Influencer marketing...

Läs mer
Se fler blogginlägg

Vad vill du lära dig mer om?

Den digitala verkligheten bjuder ständigt på nytt som utmanar och utvecklar både oss och ditt företag. Låt oss ta en fika och prata kommunikation!