multimediasignssuccessskypetwitterfacebookmail time-1smartphonecomputerlanguageinterfaceprofileprice-tagtimepenciltool-1learningtoolorderfilm-strip

Grafisk design

TIPS: VILL DU SE VAD VI FAKTISKT GJORT, KOLLA IN KUNDCASE ELLER REFERENSER

Panang Kommunikation har lång erfarenhet av grafisk design och varumärkesprofilering. Vi hjälper dig med såväl varumärkesidentitet som med kampanjer och koncept.

Så arbetar Panang med grafisk form

Våra formgivare bygger sitt arbete på över 60 års sammanlagd yrkeslivserfarenhet och gedigna utbildningar och har formgivit såväl produkter som varumärkesidentiteter åt flera välkända varumärken. Utifrån er varumärkesidentitet skapar vi ett formspråk som lyfter fram era kärnvärden och ert erbjudande. Alla har förstås inte en nedskriven varumärkesplattform att bygga arbetet på. Vid behov så hjälper vi er gärna med det också, i andra fall rättar vi munnen efter matsäcken och inser vikten av att vara pragmatisk och bygga varumärkesidentiteten i etapper.

Illustrationer

Våra formgivare är även duktiga illustratörer som hjälpt kunder som bland annat Stora Enso, Trafikverket, Uppsala Vatten, Borlänge Energi och många fler med illustrationer för både trycksaker och digitala kanaler.

Illustrationerna fungerar ofta som komplement till texter och annan information, och används för att framhäva, informera, förtydliga eller skapa uppmärksamhet. Eller helt enkelt bara för att göra en ibland ganska torr informationsprodukt roligare och mer läsvärd.

För att ta fram en illustration börjar vi oftast med papper och penna. Därefter färdigställs illustrationerna i programvaror som Illustrator eller Photoshop. Ibland gör vi självklart också hela illustrationen digital från början. Hör av dig om du är i behov av illustrationer så visar vi gärna vad vi har gjort.

Miljöbild från Panangs kontor i Falun. Medarbetare sitter vid sina datorer.